Fitness

FIRST FIT biedt fitness met een professioneel karakter aan iedereen die zich niet thuis voelt in de grote en onpersoonlijke "fitnessbedrijven". In een aangename omgeving kan u bij FIRST FIT aan de slag met de meest moderne toestellen. Wij zorgen voor optimale omstandigheden en persoonlijke begeleiding.

Toestellen
Lekker in je vel zitten door een juiste mix van inspanning en ontspanning, FIRST FIT heeft hiervoor alles in huis. Met de meest moderne toestellen kan je op een verantwoorde manier uw gewicht of conditie onder controle krijgen. Een blikvanger is de 'Cardio Wave', een veilig en gebruiksvriendelijk apparaat dat de spiergroepen activeert zonder de gewrichten te overbelasten.
Voor wie
Jong of oud, beginner, liefhebber of gevorderde, iedereen is welkom en wordt op dezelfde professionele manier begeleid. Anders dan in de de mega "fitnessbedrijven" bieden we u fitness met persoonlijke begeleiding.
 
First Fit staat onder leiding van Steven De Jonge. Steven is reeds vele jaren actief als kinesitherapeut. Deze praktijkervaring stelt hem in staat om een uitgebalanceerd programma uit te werken op maat van elke deelnemer. Persoonlijke begeleiding, een degelijke voor- en nazorg en een individueel oefenpatroon zijn hierbij de belangrijkste aandachtspunten.